MiniMe Brit Camp – Sediul Decebal este situat in spatele Bulevardului Decebal in imediata apropiere cu Piata Alba Iulia intr-o zona de vile pe strada Moise Nicoara. Este usor de accesat cu mijloacele de transport terestre.

Gradinta dispune de 9 sali de lucru, 4 studiouri de joaca cu doua curti exterioare.


CreSA

Copilasul merge bine in picioruse? Daca da, grupa baby este ceea ce i se potriveste. Gradinita reprezinta acum primii lui pasi spre o viata independenta. Suntem parteneri cu parintii in cresterea lui, oferindu-i suport si ghidare in primii ani ai vietii.

Copilasii sunt primiti de la varsta la crea suntstabili pe picioruse, iar admiterile in cadrul grupelor se face cu prioritate pentru frati care pot rezerva pozitia cu 6 luni inainte de venire.

Pentru grupele bebe sunt dedicate doua sali, un studio de joaca si spatiu in aer liber folosit tot timpul anului.

Despartit pentru cateva ore de parinti, micutul va invata sa ia viata pe cont propriu si sa se adapteze noilor situatii. Gradinita MiniMe Acreditata de Ministerul Educatiei cu EXCELENTA este locul in care copiii nostri descopera ca au mai gasit inca o familie, unde sunt iubiti si respectati, unde prietenia si bucuria revederii, intrebarile piticilor, ceaiul de dimineata, manutele manjite cu acuarela sau emotiile de la serbarea de sfarsit de an isi gasesc motivatia intr-un izvor mereu proaspat.

GRADINITA

Gradinita MiniMe – Sediul Decebal are ca specific predarea intensiva a limbii engleza prin cursuri specializate, profesor propriu si suport sustinut de educatori.

Scopul nostru este ca toti copiii sa paraseasca gradinita dupa ce si-au atins toate obiectivele de invatare timpurie si sa se fi dezvoltat in persoane bine pregatite, permitandu-le sa se integreze in viata scolara.

In gradinita adaptam obiectivele specifice ale copilului dumneavoastra pentru a ne asigura ca are cele mai bune oportunitati posibile in viitor, oferind consiliere cu privire la alegerile scolare viitoare.

Sunt doua sesiuni de lucru, una in intervalul 8.00-12.30 si a doua in intervalul 16.30-18.00 in asa fel incat in functie de programul ales, copii sa poata acumula cunostiintele si deprinderile necesare avansarii in grupa I-III.

Predarea este intensiv engleza,repectand insa Curriculum pentru dezvoltare timpurie.

Echipa noastra aduce un amestec unic de experiente, cunostinte si talente care sa le permite copiilor sa prospere si sa devina interesati de studiu si experiente noi pe tot parcursul vietii. Creatori, realizatori, ganditori de posibilitati, precum si sa fie pregatiti pentru tranzitiile viitoare, inclusiv scolile viitoare. Ne mandrim cu faptul ca toti absolventii nostrii pleaca din gradinita cu toate cunostintele unui absolvent de scoala pregatitoare.

Parcurgem si respectam curriculum M.E. si toate normele de calitate dar nu suntem scoala traditionala, la MiniMe ne transformam spatiile in „teatre de invatare” unde scanteia si mirarea ii mentin pe copii motivati sa exploreze, sa creeze, sa se adapteze, sa persevereze si sa colaboreze. Pentru noi scolile nu ar trebui sa fie doar un loc in care copiii stau asteapta sa fie “umpluti” cu informatii, ci un loc de conexiune, prietenie, aventura si descoperire.

Imagini din Sediul Decebal

Contact

AdresaStr. Moise Nicoara nr. 7, Bucuresti
Telefon: 0727.789.209